Alla inlägg den 26 maj 2014

Av galnakattdamen - 26 maj 2014 16:02


Det var en nästan omänskligt jobbig väntan idag. Kliniken skulle ju ringa ifall inga ägg blev befruktade, men mobilen förblev sådär skönt tyst. Phew!


En kvart innan bokad tid mötte jag upp min man utanför kliniken och vi var båda väldigt pirrigt spända på hur det har gått med de små äggen =)


Vi blev tilldelade ett rum där jag återigen fick tråckla på mig de fina långstrumporna och en sjukhusmorgonrock och sen fick vi information om våra ägg.


Det visade sig att av de 5 ägg vi fick ut under äggplocket hade samtliga befruktats och 4 av 5 hade delat sig fint till åtta celler precis som de ska göra efter tre dagar. Den femte var tydligen inte riktigt med på banan. Det var såå befriande att höra att vi fick så "många" normalt befruktade ägg!


Ägginsättningen gick precis som förra gången väldigt smidigt, men med den utelämnade detaljen "hysterisk kissnödighet" som jag lyckades med sist. Med andra ord, allt gick hur bra som helst och vi fick se två små söta ägg på skärmen innan de sattes in.


De andra två odlar de vidare för att se om de klarar att frysas in och det beskedet får vi, som förra gången, med brev så snart de vet hur det har gått med det.


Så nu är jag alltså ruvandes igen och den här gången på två små fina ägg som vi verkligen hoppas vill stanna hos oss, minst ett av dem! Håll tummarna så hårt ni någonsin kan! =)


 

Ovido - Quiz & Flashcards