Alla inlägg den 4 juni 2014

Av galnakattdamen - 4 juni 2014 12:30


Idag kom det med posten, brevet vi väntat på. Brevet från kliniken som talar om för oss ifall det blev något eller några ägg till frysen den här gången. Förra gången var de inte i tillräckligt god form för att frysas men kanske den här gången?


Läskigt att öppna ett kuvert vars innehåll betyder så mycket..


Dessvärre var brevet inte särskilt kul att läsa alls =(

Det var inte möjligt att frysförvara något av våra embryon. Nehä..


Som tidigare sagt, behöver ju inte detta betyda att de ägg vi fick insatta är lika ap-kassa men självklart kan jag inte låta bli att tänka att det kanske är kört den här gången också. Eller sattes verkligen guldäggen/t in nu?


Med tanke på att jag har molvärk, precis som när mensen är på gång, och det "känns" mens i hela kroppen så är det svårt att hålla hoppet uppe, men vi får försöka! Jag blöder inte, det är bra. Idag är det BM (beräknad mens) 26 och det var då jag började blöda lite lätt förra gången. Jobbigt att inte veta! Jag önskar att jag kunde sia, bara någon vecka fram i tiden.. men nu kan jag ju inte det så det är bara att bita ihop, och vänta .. och vänta..


Som tur är så har jag ett stort skolarbete att jobba med så dagarna liksom bara rinner iväg. Men ändå.


"AAAAAAHHHHHHHHRRRRGGGGHHH" .. sådär, ett frustrationsvrål kanske gör susen. Så, nu kör vi vidare och hoppas på det bästa! =)

Ovido - Quiz & Flashcards